.

οξυγαλακτικά

κεφίρ

κεφίρ

Παραδοσιακό  κεφίρ, που φτιάχνεται με την παραδοσιακή συνταγη που μετέφεραν από γενιά σε γενιά οι Έλληνες του Πόντου, στην περιοχή της Θράκης.

Παράγεται απο ημιάπαχο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα 100% ελληνικής προέλευσης με την προσθήλη παραδοσιακής μαγιάς κεφίρ. 

Το κεφίρ προσφέρει ευεργετικά βακτηρίδια, ζύμες και πρωτείνες στον ανθρώπινο οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην καλύτερη λειτουργία του.

Η παράδοση λέει ότι το κεφίρ καταναλώνεται πιστά και καθημερινά εδώ και αιώνες απο τους ανθρώπους της περιοχής του Καυκάσου, οι οποίοι χαίρουν υγείας και μακροζωίας. 

Διατίθεται σε συσκευασία 500ml.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Κεφίρ

 

Ανά 100ml

Ανά 250ml (1 ποτήρι)

*ΠΠΑ 250ml

Ενέργεια/Energy:

39kcal / 163kj

98kcal / 408kj

5%

Πρωτεΐνες/Proteins:

3,4 g

8,5 g

17%

Υδατάνθρακες/Carbohydrates,

εκ των οποίων σάκχαρα/Sugars:

4,0 g

4,0 g

10,0 g

10,0 g

4%

11%

Λιπαρά/Fat

εκ των οποίων κορεσμένα/Saturated:

1,0 g

0,6 g

2,5 g

1,5 g

4%

8%

Αλάτι/Salt

0,05 g

0,13 g

2%

*ΠΠΑ: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα 8.400kJ/2.000kcal.