.

Γιαούρτια Παραδοσιακά

παραδοσιακό

παραδοσιακό

Παραδοσιακά γιαούρτια Ροδόπη: Πρόβεια, Αγελαδινά και Κατσικίσιο.
Τα  γιαούρτια της Ροδόπης  τιμούν τη μακραίωνη Θρακιώτικη παράδοση γιαουρτιού. Γιαούρτια που συνεχίζουν 200 χρόνια Θρακιώτικης Παράδοσης!
Προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας, αυξημένης πεπτικότητας και θεραπευτικής δράσης. Βοηθούν σημαντικά στην αναγέννηση της φυσικής μικροχλωρίδας και στον πολλαπλασιασμό των γαλακτοβάκιλλων (L. Bifidus, L. acidofilus) του εντέρου, ενώ ενδείκνυνται ακόμα και σε περιπτώσεις ατόμων που παρουσιάζουν αλλεργία στο γάλα. Είναι προϊόντα ζύμωσης και παράγονται από 100% ελληνικό γάλα με προσθήκη οξυγαλακτικής καλλιέργειας γιαούρτης (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus) και επώαση σε ειδικούς θαλάμους θέρμανσης. Το δεύτερο εκ των στελεχών της χρησιμοποιούμενης καλλιέργειας - Lactobacillus bulgaricus, συγκαταλέγεται στα πλέον χαρακτηριστικά προβιοτικά που αποικούν στον ανθρώπινο οργανισμό. Η κατανάλωση τους ενισχύει την παρουσία και την θεραπευτική δράση αυτών των προβιοτικών στον ανθρώπινο οργανισμό.