Παραδοσιακά κι Αυθεντικά – Γαλακτοκομείο Ροδόπη

Παραδοσιακά κι Αυθεντικά

Η φύση της Ροδόπης, μέσα στην οποία τα ζωντανά των κτηνοτρόφων μας βόσκουν ελεύθερα είναι μοναδική.

Η πλούσια αυτή φύση τους προσφέρει, απλόχερα ότι πιο φρέσκο και εκλεκτό έχει.

Οι οικογένειες των κτηνοτρόφων μας μεγαλώνουν και φροντίζουν καθημερινά τα ζωντανά τους, μιας και αυτά είναι κομμάτι της οικογενείας τους.

Στη Ροδόπη η φύση συναντάει την παράδοση και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι και για την καταγωγή και για την παράδοση μας.

Καθημερινά με τέχνη και μεράκι φτιάχνουμε τα μοναδικά παραδοσιακά κι αυθεντικά προϊόντα Ροδόπη.

Από τη φύση της Ροδόπης για όλη την Ελλάδα.

Ελεύθερη βοσκή

Οι άνθρωποι της Ροδόπης μεγαλώνουν μαζί με τα ζώα. Το τάισμα, το άρμεγμα και το παιχνίδι τους φέρνουν πιο κοντά, αναπτύσσοντας μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, ένα κλίμα οικειότητας και φροντίδας.

Μια σχέση μοναδική

Στη ΡΟΔΟΠΗ τα κατσίκια μας βόσκουν ελεύθερα, απολαμβάνοντας μαζί με την αγάπη και τη φροντίδα μας, ό,τι πιο φρέσκο και εκλεκτό έχει να τους προσφέρει η πλούσια και παρθένα φύση της Ροδόπης. Έτσι, ξέρουμε ότι το γάλα που μας δίνουν είναι πραγματικά αγνό και γευστικό. Κι αν κάποιο κατσικάκι τύχει και ξεστρατίσει από το κοπάδι δεν ανησυχούμε! Έχει το κουδουνάκι του και θα το βρούμε.

Ταξίδι στην παράδοση

Εκεί που η φύση συναντάει την παράδοση, στη Ροδόπη, με τέχνη και μεράκι φτιάχνουμε ένα ξεχωριστό παραδοσιακό γιαούρτι. Μια παράδοση ζωντανή και μια παλιά αυθεντική συνταγή που ξυπνάει τις πιο όμορφες μνήμες. Ένα μοναδικό γιαούρτι από ένα μοναδικό τόπο!

Μελωδίες μέσα στη φύση

Τα κουδούνια είναι τα στολίδια των κοπαδιών μας. Η ομορφιά τους, αλλά και το ιδιαίτερό τους άκουσμα, μαρτυρούν την τέχνη και το μεράκι των δημιουργών τους. Είναι οι πανάρχαιες μελωδίες, που συνδέουν το χθες με το σήμερα κι ευφραίνουν τη ψυχή όσων τις ακούν!

Γνωρίστε τα παραδοσιακά γιαούρτια ΡΟΔΟΠΗ

Παραδοσιακό Κατσικίσιο Γιαούρτι

katsikisioNEW

Παραδοσιακό Πρόβειο Γιαούρτι

proveioNEW

Παραδοσιακό Αγελαδινό Γιαούρτι

ageladinoNEW

Όλη η παράδοση σ’ ένα πήλινο

Επαναχρησιμοποιήστε τις πήλινες συσκευασίες.