Οι Άνθρωποι της Ροδόπης! - Γαλακτοκομείο Ροδόπη

Οι Άνθρωποι της Ροδόπης!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Εμείς στη Ροδόπη ζούμε με τη φύση και ζούμε από τη φύση!
Αυτή η φύση μας έκανε γαλατάδες.Αυτό μάθαμε να κάνουμε και το κάνουμε καλά.
Όταν ξέρεις τι ταΐζεις τα ζωντανά σου, ξέρεις και τι γάλα πίνουν τα παιδιά σου.
Γάλα όλο θρέψη και νοστιμιά!Όλοι οι κτηνοτρόφοι της Ροδόπης ζούμε για το γάλα και είμαστε περήφανοι γι’αυτό.

Πάππου προς πάππου φτιάχνουμε αιώνες τώρα και ένα μοναδικό γιαούρτι.
Αυτό το γιαούρτι που μας κρατά γερούς τόσα χρόνια, αυτό το ίδιο αγνό γιαούρτι τρώμε και σήμερα.Γιατί από τότε τίποτα δεν έχει αλλάξει, ούτε η αγνότητα της φύσης μας ούτε η αγάπη μας για την τέχνη του γιαουρτιού!
Είμαστε γεννημένοι γαλατάδες!

Ελεύθερη βοσκή

Οι άνθρωποι της Ροδόπης μεγαλώνουν μαζί με τα ζώα. Το τάισμα, το άρμεγμα και το παιχνίδι τους φέρνουν πιο κοντά, αναπτύσσοντας μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, ένα κλίμα οικειότητας και φροντίδας.

Μια σχέση μοναδική

Στη ΡΟΔΟΠΗ τα κατσίκια μας βόσκουν ελεύθερα, απολαμβάνοντας μαζί με την αγάπη και τη φροντίδα μας, ό,τι πιο φρέσκο και εκλεκτό έχει να τους προσφέρει η πλούσια και παρθένα φύση της Ροδόπης. Έτσι, ξέρουμε ότι το γάλα που μας δίνουν είναι πραγματικά αγνό και γευστικό. Κι αν κάποιο κατσικάκι τύχει και ξεστρατίσει από το κοπάδι δεν ανησυχούμε! Έχει το κουδουνάκι του και θα το βρούμε.

Ταξίδι στην παράδοση

Εκεί που η φύση συναντάει την παράδοση, στη Ροδόπη, με τέχνη και μεράκι φτιάχνουμε ένα ξεχωριστό παραδοσιακό γιαούρτι. Μια παράδοση ζωντανή και μια παλιά αυθεντική συνταγή που ξυπνάει τις πιο όμορφες μνήμες. Ένα μοναδικό γιαούρτι από ένα μοναδικό τόπο!

Μελωδίες μέσα στη φύση

Τα κουδούνια είναι τα στολίδια των κοπαδιών μας. Η ομορφιά τους, αλλά και το ιδιαίτερό τους άκουσμα, μαρτυρούν την τέχνη και το μεράκι των δημιουργών τους. Είναι οι πανάρχαιες μελωδίες, που συνδέουν το χθες με το σήμερα κι ευφραίνουν τη ψυχή όσων τις ακούν!