ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα διατηρηθούν για ένα έτος μετά τη σημερινή αίτηση, εφόσον μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για προσφορές, νέα προϊόντα και διαγωνισμούς. Σε περίπτωση που ο λόγος της επικοινωνίας αφορά την αποστολή βιογραφικού ή συνεργασία με την εταιρία μας, οι πληροφορίες αυτές θα διατηρηθούν για ένα έτος μετά τη σημερινή αίτηση, ώστε να εξεταστούν εκ νέου για μελλοντικές θέσεις εργασίας και στη συνέχεια θα καταστραφούν. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη φόρμα, μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Aν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σχετικά με τα προϊόντα Ροδόπη, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο: 800-1126525 (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Αν δεν επιθυμείτε να δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, μπορείτε να κάνετε χρήση ψευδωνύμου και ψεύτικου email.

* Τα πεδία είναι απαραίτητα
Επιθυμώ να γίνω μέλος της ΡΟΔΟΠΗΣ
Επιθυμώ να εγγραφώ στο newsletter της ΡΟΔΟΠΗΣ
Αποδέχεστε χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για προσφορές, νέα προϊόντα και διαγωνισμούς;
Εάν έχετε στείλει το βιογραφικό σας, αποδέχεστε τα στοιχεία σας να διατηρηθούν για ένα έτος, προκειμένου να αξιολογηθούν για μελλοντικές θέσεις εργασίας.

Για να δείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελληνικά Γαλακτοκομεία, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων