Το γαλακτοκομείο

Το 1963 μια ομάδα κτηνοτρόφων με αγάπη για τη δουλειά και πίστη στην παράδοση της Ροδόπης, ξεκίνησε, άτυπα στην αρχή, και πιο οργανωμένα στη συνέχεια τη δημιουργία του «Γαλακτοκομείου Ξάνθης ΡΟΔΟΠΗ».

Το «Γαλακτοκομείο Ξάνθης ΡΟΔΟΠΗ» σήμερα, συγκεντρώνει σχεδόν όλο το εκλεκτής ποιότητας γάλα που παράγεται στην περιοχή.

Η συλλογή, η συντήρηση, και η μεταφορά του νωπού γάλακτος, πραγματοποιείται κάτω από αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές.

Το Γαλακτοκομείο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων : ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, BRC, IFS, Non GMO.

Η ιστορία μας

2016
Jul 16

2016

2016
Nέα οικογένεια παραδοσιακών κατσικίσιων προϊόντων.
Παραδοσιακά γιαούρτια σε νέα συσκευασιά.

 

2015
Jul 16

2015

2015
Νέο Κατσικίσιο Γάλα Ελαφρύ και Αγελαδινό Γάλα χωρίς Λακτόζη.
2012
Jul 16

2012

2012

Νέα προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας : Βιολογικό Γάλα Αγελάδος, Κατσικίσιο Γάλα και Κατσικίσιο Γιαούρτι με προβιοτική καλλιέργεια.

2001
Jul 16

2001

2001
Νέα παραδοσιακή Φέτα ΡΟΔΟΠΗ.
1998
Jul 16

1998

1998

Νέο παραδοσιακό ΑΡΙΑΝΙ ΡΟΔΟΠΗ.

1997
Jul 16

1997

1997
Φρέσκο Γάλα σε νέα συσκευασία.
1985
Jul 16

1985

1985

Νέο ΡΟΔΟΠΑΚΙ – Ελληνικό Γάλα με Κακάο.

1981
Jul 16

1981

1981

Παραγωγή Γάλακτος Μακράς Διάρκειας (UHT).

1965
Jul 16

1965

1965

Έναρξη λειτουργίας του συνεταιριστικού γαλακτοκομείου με παραγωγή Φρέσκου Γάλακτος και Παραδοσιακής Γιαούρτης.

1963
Jul 16

1963

1963

Ίδρυση Γαλακτοκομείου Ξάνθης ΡΟΔΟΠΗ