Γάλα από τη φύση της Ροδόπης! - Γαλακτοκομείο Ροδόπη

Γάλα από τη φύση της Ροδόπης!

ΓΑΛΑ

Στη Ροδόπη ζούμε για το γάλα και είμαστε περήφανοι γι αυτό!

 • Φρέσκο Γάλα

  Προϊόν από 100% αγελαδινό γάλα.

  Το γάλα συλλέγεται καθημερινά από κοντινές φάρμες, φτάνει στις εγκαταστάσεις μας και επεξεργάζεται μέσα σε λίγες μόλις ώρες, διατηρώντας όλη την φρεσκάδα και την αξία του. Η πλούσια βιοποικιλότητα της ευρύτερης περιοχής της Ροδόπης μαζί με την από αιώνες παράδοσή μας, δίνουν στο γάλα μας τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του.

  Φρέσκο Γάλα πλήρες 3,7% λιπαρά

  Φρέσκο Γάλα ελαφρύ 1,7% λιπαρά

   

 • Βιολογικό Γάλα

  Προϊόν από 100% αγελαδινό γάλα.

  Το βιολογικό γάλα ΡΟΔΟΠΗ συλλέγεται από αγελάδες, που εκτρέφονται με ιδιαίτερη φροντίδα σε πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες. Με τις σωστές συνθήκες διαβίωσης, την καλή υγεία και τον παραδοσιακό τρόπο ελεύθερης βοσκής στην ύπαιθρο, τα ζώα αναπτύσσονται και ζούνε αβίαστα προσφέροντας με “ευχαρίστηση” το γάλα τους.Το βιολογικό γάλα ΡΟΔΟΠΗ σέβεται το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο. Ένα γάλα 100% γευστικό και θρεπτικό από τη φύση του!’

  Βιολογικό Γάλα πλήρες 3,7% λιπαρά 

  Βιολογικό Γάλα ελαφρύ 1,7% λιπαρά 

 • Αριάνι

  Προϊόν απο 100% αγελαδινο ημιάπαχο γάλα

  Παραδοσιακό προϊόν ζύμωσης που συγκεντρώνει τη σοφία της παράδοσης των Θρακιωτών σε μια συνταγή και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά αποτελώντας τη δική μας κληρονομιά που περήφανα προστατεύουμε και διατηρούμε!

  Πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας, με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

  Συστατικά: Ημιαποβουτυρωμένο γάλα αγελαδος, καλλιέργεια γιαούρτης, αλάτι

   

 • ariani-kefir_new

  Κεφίρ

  Από 100% αγελαδινό ημιάπαχο γάλα

  Παραδοσιακό προϊόν που παράγεται απο τη ζύμωση του γάλακτος και καλλιέργεια κεφίρ, αποτελώντας αιώνες τώρα ελιξήριο ζωής και χαρακτηρίζεται ως “ποτό της μακροζωίας”.

  Παράγεται με την παραδοσιακή συνταγή που μεταφέρουν από γενιά σε γενιά οι Θρακιώτες.
  Το κεφίρ δρα ευεργετικά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην καλύτερη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμου.

  Συστατικά: Ημιαποβουτυρωμένο γάλα αγελάδος, καλλιέργεια κεφίρ.

 • Ροδοπάκι

  Προϊόν ημιαποβουτυρωμένου αγελαδινού γάλακτος με κακάο Ροδοπάκι

  Κλασσικό, αγαπημένο και σούπερ απολαυστικό «Χτύπα» ένα Ροδοπάκι και ταξίδεψε στην πιο νόστιμη σοκοφάση!

  Βρες τη φάση σου www.rodopaki.gr

  Ροδοπάκι
  Συστατικά: Ημιαποβουτυρωμένο αγελαδινό γάλα, ζάχαρη, κακάο (1,6%) σταθεροποιητής: καραγενάνη, αρωματική ουσία (βανιλίνη)

  Ροδοπάκι PROTEIN
  Συστατικά: Αποβουτυρωμένο αγελαδινό Γάλα, πρωτείνες γάλακτος, κακάο (1,6%), γλυκαντικά: ακετασουλφάμη Κ, σουκραλόζη, σταθεροποιητής: καραγεννάνη, αρωματική ύλη (βανιλίνη).

  Ροδοπάκι ZERO
  Συστατικά: Αποβουτυρωμένο αγελαδινό Γάλα, κακάο (1,6%), γλυκαντικά: ακετασουλφάμη Κ, σουκραλόζη, σταθεροποιητής: καραγεννάνη, αρωματική ύλη (βανιλίνη).

 • Γάλα Μακράς Διάρκειας

  Προϊόν από 100% αγελαδινό γάλα.

  Το αγελαδινό Γάλα Μακράς Διάρκειας ΡΟΔΟΠΗ έχει τα πολύτιμα συστατικά του γάλακτος και διατηρείται εκτός ψυγείου χάρη στην εξελιγμένη μέθοδο επεξεργασίας UHT. Είναι ότι πρέπει για εκδρομές, ταξίδια αλλά και για τα παιδιά στο σχολείο.

  Γάλα Μακράς Διάρκειας πλήρες 3,5% λιπαρά

  Γάλα Μακράς Διάρκειας ελαφρύ 1,5% λιπαρά

   

 • Γάλα Χωρίς Λακτόζη

  Εδώ στην Ροδόπη αιώνες τώρα φροντίζουμε τα ζωντανά μας να ζουν καλά και να τρέφονται σωστά! Έτσι φροντίζουμε και εσάς φτιάχνοντας ένα γάλα χωρίς λακτόζη. Η λακτόζη είναι το φυσικό σάκχαρο του γάλακτος το οποίο όμως προκαλεί δυσανεξία σε όσους έχουν ευαισθησία. Το Γάλα χωρίς λακτόζη ΡΟΔΟΠΗ είναι ιδανικό για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους που έχουν δυσανεξία στην λακτόζη. Γάλα χωρίς λακτόζη ΡΟΔΟΠΗ, γάλα όλο θρέψη και νοστιμιά

  Γάλα Χωρίς λακτόζη ελαφρύ 1,5% λιπαρά

 • Κατσικίσιο Γάλα

  Γάλα με μεγάλη βιολογική αξία, για υγιεινή διατροφή! Πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο, πολύτιμα για τα παιδιά! Το κατσικίσιο γάλα διαφέρει από το αγελαδινό, έχει ξεχωριστή γεύση, έχει λιγότερη λακτόζη για αυτό είναι ιδιαίτερα εύπεπτο.

  Κατσικίσιο Γάλα 3,7%

  Κατσικίσιο Γάλα Ελαφρύ 1,7%